Pharmapromo Kft.

huen

Mobil alkalmazások fejlesztése

Ma már biztosan állíthatjuk, hogy a mobil technológia átalakította mindennapjainkat – jelenleg a világon használt 5,1 milliárd mobil készülékből 1,75 milliárd okostelefon -, így az egészségügyi és gyógyszeripari marketing tevékenység során sem lehet figyelmen kívül hagyni a mobil készülékek használatának elsöprő trendjét.

A mobileszközök és a táblagépek elterjedése alapvetően meghatározza a marketing kampányok kialakítását, a közönség megszólításának, elérésének módját. Cégünk a mobil felület lehetőségeinek teljeskörű kihasználásában segít, kifejezetten mobil eszközökre kifejlesztett alkalmazásokkal és tartalomszolgáltatással.

A mobil technológiák elterjedése az egészségügyben nyújtott szolgáltatásokat alapvetően alakíthatja át. Az alkalmazások széles skálája az egészségi állapot monitorozásától kezdve az elsősegély-nyújtás elsajátításán át az adherencia támogatásáig számos területen segítheti a felhasználókat. A folyamatosan fejlődő technológia újabb és újabb innovatív megoldások kialakítását teszi lehetővé.

Alkalmazásaink:

Hölgynaptár

GynAssist

SMile –
SM Napló

Súlypont

Diabétesz Kontroll Program