Pharmapromo Kft.

huen

Egészségügyi és gyógyszeripari online kommunikációs stratégiaépítés és tanácsadás

Az egészségügyi és gyógyszeripari marketing és kommunikációs tevékenységek területe folyamatosan és napjainkban egyre gyorsabban változó terület. Nem csupán a kommunikáció célcsoportjainak köre, hanem a hatékonyan alkalmazható csatornák jellege is átalakult. Fontos figyelembe venni, hogy a korábban kizárólag az orvosok felé irányuló gyógyszeripari és egészségügyi kommunikáció ma már nem elegendő, ehelyett egy többszereplős stratégia kialakítására van szükség, amelynek ugyanúgy meghatározó szereplői a gyógyszerészek, betegek és fogyasztók.

Az egészségügyi és gyógyszeripari kommunikáció terén egyértelmű az internet, illetve online megoldások előretörése. A piac szereplői nyitottak az online megoldásokra, a hazai tapasztalatok hiánya azonban sokszor nagyfokú bizonytalanságot okoz. Cégünk éppen ezért online kommunikációs stratégia kiépítésével és tanácsadással segíti megbízóit az online csatornák hatékony használatában, a digitális marketing megoldások alkalmazásában.

A magyarországi viszonylatban történt legújabb törvényi szabályozások szintén a digitális tendenciát erősítik. A látogatói létszám kényszeres leépítésének eredményeként még inkább előtérbe kerül annak kérdése, hogy a kieső orvoslátogatói tevékenység milyen egyéb, alternatív sales aktivitással pótolható. Az online kommunikáció, illetve digitális marketing eszközeinek hatékony használata, egy ennek megfelelő átfogó stratégia kialakítása elengedhetetlen a megváltozott piaci körülményekhez való sikeres alkalmazkodáshoz.

Az értékesítés és kommunikáció szempontjából számos eszköz áll a cégek rendelkezésére, nagyon fontos ugyanakkor, hogy az eszközöket – azok formai, tartalmi megjelenését – a célcsoport igényeinek figyelembevételével, egy átfogó stratégia integrált részeként alkalmazzuk.

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi és gyógyszeripari online kommunikáció terén, amelyet elégedett ügyfeleink hosszú sora bizonyít. A különböző gyógyszeripari cégek egyedi igényeit, célkitűzéseit figyelembe véve rugalmas, szakmailag megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtunk.