Pharmapromo Kft.

huen

Impresszum/Rólunk

A Pharmapromo Kft. 2006-ban alakult a közel egy évtizede a gyógyszeripari piackutatás és marketing területén működő Szinapszis cégcsoport tagjaként.

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi és gyógyszeripari online kommunikáció terén, amelyet elégedett ügyfeleink hosszú sora bizonyít. A különböző gyógyszeripari cégek egyedi igényeit, célkitűzéseit figyelembe véve rugalmas, szakmailag megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtunk.

Célunk, hogy online kommunikációs stratégiaépítéssel és azzal kapcsolatos tanácsadással segítsük ügyfeleinket az online csatornák hatékony használatában, a digitális marketing megoldások alkalmazásában; továbbá megoldásokat kínáljunk a mobil felület lehetőségeinek teljes körű kihasználására, kifejezetten mobil eszközökre kifejlesztett alkalmazásokkal és tartalomszolgáltatással; ügyfeleink üzleti döntéseit és céljait támogató, magas szakmai színvonalú piackutatásokat végezzünk, valamint erre alapozva kreatív, komplex online kommunikációs programokat alakítsunk ki.

A Szinapszis Cégcsoport, a szorosan együttműködő, független cégeket – Szinapszis, Pearl Hungary, H2Online, Mystery Visit, Garda Consulting és Pharmapromo – összefogva képes a piackutatások, offline és online egészségügyi kommunikációs megoldások, próbavásárlások és HR sales támogatás területén integrált szolgáltatást nyújtani ügyfelei számára.