Pharmapromo Kft.

huen

Online kommunikációs megoldások

Az orvosok és betegek felé irányuló kommunikáció egyre gyakrabban online csatornákon keresztül valósul meg. Bár felmérések bizonyítják, hogy a befogadók nyitottak az online megoldásokra, az új és költséghatékony online üzenetközvetítési eszközök sokakban egyelőre bizonytalanságot keltenek. Ez főként a hazai tapasztalatok hiányából fakad.

Cégünk olyan komplex online kommunikációs megoldásokat kínál a digitális kommunikációs stratégia innovatív és piacon egyedülálló megjelenítése érdekében, melynek legfőbb elemei az online piackutatási program és az ennek eredményeire épülő online kommunikációs program. A szakorvosok által kitöltött online kérdőívekben adott válaszokra alapozva a kommunikációs program keretében küldött elektronikus hírlevelek segítségével olyan információkkal láthatjuk el az orvosokat, amelyek a tényleges érdeklődésüket takarják.

Lehetőség van arra is, hogy ezen programok eszközszükségletét (iPhone vagy Android készülék, iPad vagy más típusú tablet készülék) cégünk biztosítsa a szakorvosok részére.