Pharmapromo Kft.

huen

Tevékenységek

GynAssist – alkalmazás nőgyógyászok részére

A Hölgynaptár alkalmazás nagy sikerére való tekintettel megjelent legújabb alkalmazásunk, a GynAssist. Az iPad-en és Android tableten ingyenesen elérhető orvosi alkalmazás kizárólag nőgyógyász szakorvosok számára készült. Azért jött létre, hogy megkönnyítse a nőgyógyászok számára a Hölgynaptárt használó páciensek által küldött menstruációs naptár adatok fogadását és szemléletes formában történő megtekintését.

A GynAssist alkalmazás használatához regisztráció szükséges. A rendszer zárt, az alkalmazás és így a páciensek adatai is csak a (regisztrációt és) bejelentkezést követően érhetők el az orvosok számára.

 

A GynAssist és a Hölgynaptár egymással szinkronizálva működik, így a GynAssist regisztrációval a nőgyógyász szakorvos bekerül a Hölgynaptár alkalmazás orvosadatbázisába és a Dr. Névjegy/GynAssist orvoskereső menüponton keresztül elérhetővé válik a páciensei számára. A GynAssist adatküldés menüponton keresztül a páciensek által a naptárba rögzített adatokat így közvetlenül megkaphatja, és ezen alkalmazás segítségével nyomon követheti. A vérzés dátumára, mennyiségére, a testhőmérsékletre, a görcsös fájdalomra és a fogamzásgátló tabletta bevételére vonatkozó adatok menstruációs naptár formájában (Naptár nézet), az egyéb rögzített adatok pedig szövegesen (Részletes nézet) jelennek meg.

 

A GynAssist további előnye, hogy amennyiben a nőgyógyász a rendelésen meg szeretné mutatni páciensének az általa átküldött adatokat a GynAssist menstruációs naptár formájában, akkor egy gombnyomással eltüntetheti a felső páciensválasztó menüsávot, így a rendelésen lévő páciens nem láthatja a többi páciens nevét és adatait.

A GynAssist tehát lehetőséget nyújt a nőgyógyászok számára pácienseik menstruációs tüneteinek könnyebb áttekintésére és követésére. Természetesen nem helyettesítheti a személyes kontrollt, de nagymértékben támogathatja a szakorvosok és pácienseik közötti kommunikációt.

Elérhető az App Store-ban és a Google Play-en

GynAssist adatkezelési szabályzat