Pharmapromo Kft.

huen

Tevékenységek

Hölgynaptár© – nőgyógyászati naptáralkalmazás

Az okostelefonok világában egyre nagyobb teret nyernek az egészségügyi mobilalkalmazások, melyek között a letöltések számát tekintve előkelő helyen állnak a nők egészségével foglalkozó applikációk. Ezek közül is a legnagyobb népszerűségnek a menstruációs naptárak örvendenek, magyar nyelven azonban eddig kevés volt elérhető. Ezért is hiánypótló újdonság az általunk fejlesztett Hölgynaptár© alkalmazás, amely mind iOS, mind Android verzióban is elérhető.


A képre kattintva a Hölgynaptár© előnyeivel ismerkedhet meg.

Videó sorozatunkból a Hölgynaptár© alkalmazás három fő funkciója közül most a Naptár funkció mellett az Emlékeztetők és az Orvoskereső funkciókat is részletesebben megismerheti.

 

 

Elérhető az App Store-ban és a Google Play-en

A magyar és angol nyelven elérhető, ingyen letölthető alkalmazáson az elegáns és nőies design elemek mellett rögtön felfedezhető, hogy több egy egyszerű menstruációs naptárnál. Három összefüggő, de külön-külön is használható funkcióval bír: menstruációs naptár, nőgyógyászati tárgyú emlékeztetők és a testsúly nyomon követése.

Az alkalmazás igazi különlegessége, hogy a saját nőgyógyász kiválasztását követően az alkalmazásban rögzített menstruációs és nőgyógyászati tünetek kivonata e-mailben közvetlenül továbbítható a szakorvos részére, így az orvos-beteg kontaktus egy új platformját jelenti. További előnye, hogy a Magyarországon forgalomban lévő összes fogamzásgátló tabletta adatbázisát tartalmazza, mely rendszeresen, online frissül. A beépített emlékeztetőket ezenkívül mindössze egyszer kell beállítani, az alkalmazás ezt követően automatikusan ütemezi azokat.

Kiknek ajánlható?

  • Azoknak a hölgyeknek, akiknek többek között egy megbízható, könnyen kezelhető tabletta-és receptemlékeztetőre van szükségük és az adott készítmény pontos szedését is monitorozni kívánják.
  • Azoknak a hölgyeknek, akik teherbe szeretnének esni, ehhez pedig rendszeresen naplózni kívánják testhőmérsékletüket, az együttlétek dátumát, illetve a peteérés várható időpontját.
  • Azoknak a hölgyeknek is ajánlható, akik nem használnak hormonális fogamzásgátlót, csupán a legközelebbi nőgyógyászati vizsgálaton pontosan szeretnének válaszolni a nőgyógyász szakorvos által feltett kérdésekre az alkalmazásban rendszeresen vezetett tünetek, adatok segítségével.

Naptár

A menstruációs naptár segítségével nyomon követhető a ciklus, valamint megtekinthető a következő menstruáció és a peteérés várható időpontja. Számos nőgyógyászati tünet rögzíthető, monitorozható a testsúly és testhőmérséklet változása is. A hölgyek a menstruációs ciklussal, menstruációs tünetekkel és fogamzásgátló módszerekkel kapcsolatos megbízható, hiteles orvosi információkhoz, illetve cikkekhez is hozzájuthatnak („Olvasok róla a WEBBetegen”, illetve „Olvasok róla az IntimZónán”).

Emlékeztetők

A saját emlékeztetők rögzítése mellett több nőgyógyászati tárgyú eseményre állítható be figyelmeztetés.

A tablettaemlékeztető modulban kiválasztható a használt fogamzásgátló tabletta, ezt követően emlékeztető állítható be a tabletta bevételének, illetve a recept felírásának időpontjára. A saját tabletta kiválasztásával az alkalmazás a szedési útmutató alapján automatikusan meghatározza az emlékeztetés periódusát, nyomon követi a tablettamentes napokat is.

A fentieken kívül hüvelygyűrű, fogamzásgátló injekció, illetve éves nőgyógyászati szűrővizsgálat emlékeztető is aktiválható.

Valós súly

Ezen funkció segítségével megtekinthető az alkalmazásban rögzített testsúly adatokból számolt valós súly értékeket mutató diagram, mely a súlyvesztés/súlygyarapodás trendjét mutatja, valamint hosszabb távon jobban megfigyelhető a testtömeg változás. A magasság adat felvitelével a BMI is ellenőrizhető.

Dr. névjegy

Ezen menüpontban az Online orvoskereső segítségével a felhasználók kiválaszthatják saját orvosukat, vagy rögzíthetik adataikat, az „Adatküldés e-mailben” gombra kattintva pedig elküldhetik részükre az alkalmazásban rögzített tüneteiket.

A Hölgynaptár© összekapcsolódik a nőgyógyász szakorvosok számára készült GynAssist alkalmazással, melybe regisztrálva a nőgyógyász szakorvos bekerül a Hölgynaptár© orvosadatbázisába és elérhetővé válik a páciensei számára. A páciensek által a naptárba rögzített adatokat így közvetlenül megkaphatja, és szemléletes formában nyomon követheti.

Hölgynaptár© adatkezelési szabályzat
GynAssist adatkezelési szabályzat