Pharmapromo Kft.

huen

Tevékenységek

Agro-Assist: mezőgazdasági naptáralkalmazás

Az eredményes és sikeres mezőgazdasági termelés egyik legfontosabb feltétele a gazdaságban keletkező illetve az előrejelzéseket tartalmazó információk folyamatos rögzítése, nyomon követése és hatékony hasznosítása, melyben nagy segítséget nyújthatnak a mindig kéznél lévő okostelefonok és mobil alkalmazások. Az okos eszközök fejlődésével párhuzamosan bővül az eszközökön elérhető alkalmazások köre, így a játék, szórakozás és fitnesz appok mellett egyre nagyobb hangsúllyal bírnak a mindennapi munkát elősegítő specifikus alkalmazások is, mint az agrárgazdálkodók számára fejlesztett Agro-Assist.

Az Agro-Assist egy iOS-en, Google Play-en és webes felületen is ingyenesen elérhető mezőgazdasági naplóalkalmazás, melynek célja, hogy hasznos és informatív funkciókkal segítse a felhasználókat a mindennapi tevékenységeik során. Az alkalmazás magyar nyelvű verziója mellett a bolgár, román, horvát, szerb, szlovák és szlovén nyelvi lokalizációk is hamarosan elérhetővé válnak a store-okban.

DUPONTPIONEER_Hero_ColorPharmapromo Kft.

Miért ajánljuk az Agro-Assistot a gazdálkodók számára?

  • Az alkalmazás egyedülálló módon mobil és webes felületen is ingyenesen elérhető. A platformok közötti szinkronizáció pedig biztosítja, hogy a felhasználó által az alkalmazásban rögzített adatok mind mobileszközökön (okostelefon, tablet), mind webes felületen nyomon követhetőek legyenek.
  • A gazdálkodási terület(ek) csapadék adatai folyamatosan nyomon követhetők a főképernyőn.
  • Figyelmeztetést küld az érintett gazdálkodók számára az adott terülten várhatóan megjelenő kártevőkről.
  • Széleskörű termékadatbázist tartalmaz, valamint területre és évre szűrve megtekinthetők a kiválasztott hibridek kísérleti átlaghoz viszonyított terméseredményei.
  • Az egyetlen olyan alkalmazás, amelyben gazdálkodási területenként és termesztett növényenként az összes fontos adat és munkafolyamat rögzíthető, valamint közvetlenül továbbítható akár a kiválasztott agronómus részére is

Az Agro-Assist fő funkciói:

Az alkalmazás Főképernyőjén a felhasználók megtekinthetik a naplózott gazdasági területeik csapadékadatait (saját mérés vagy agrometeorológiai állomás mérése alapján) heti, havi és tenyészidőszak bontásban is, az Aktualitások alatt pedig tájékozódhatnak a vetés idejét nagyban meghatározó talajhőmérséklet előrejelzésekről, valamint az említett kártevő riasztást magukba foglaló figyelmeztető üzenetekről is.

A Naptár menüponton belül rögzíthetik az adott területre és termesztett növény-hibridre vonatkozó napi adataikat, illetve lehetőségük van fotónapló (kártevők érkezése, fejlődési szakaszok) készítésére is, emellett emlékeztetőket is beállíthatnak az egyes munkafolyamatokhoz kapcsolódóan.

A Tudástár két fő funkciója a Kísérleti eredmények és a Termékkatalógus. A Kísérleti eredmények alatt egy kiválasztott hibrid terméshozamát tekinthetik meg a felhasználók a kísérletben részt vevő többi hibrid átlagához viszonyítva megyénként/régiónként, a Termékkatalóguson belül pedig elérhető a Pioneer Hi-Bred Zrt. által forgalmazott termékek széles skálája azok rövid leírásaival együtt.

Az Agronómuskereső funkció segítségével kiválasztható a felhasználók területén illetékes Pioneer agronómus, aki részére az agronómus és a gazdálkodók közötti kommunikáció elősegítése, támogatása céljából az alkalmazáson keresztül továbbíthatóak a naplózott adatok és fotók is.

Elérhető az App Store-ban és a Google Play-en: